Diverse

5 tips på udkig efter Nyfødte babyer

Pleje af din baby er helt sikkert en af de vigtigste ting du skal overveje, når du blev en ny forælder. Der er mange ting du skal tage i betragtning for at sikre, at dit barn får al opmærksomheden.

1. Sørg for, at du fodrer din baby lige. Træffes beslutning om, hvorvidt du skal amme eller flaske-feed din baby høj grad afhænger af din personlige afgørelse og hvad din læge anbefaler. Det har imidlertid vist sig at amning er stadig den bedste måde at fodre Nyfødte babyer. Masser af fordele kan opnås ved amning. Nogle medicinske undersøgelser har fastslået, at ammede børn har mindre overfølsomhed senere i livet sammenlignet med dem, der var rejst med sutteflaske. Dette er hovedsageligt fordi modermælken er kendt for at indeholde naturlige enzymer og antistoffer, der kan hjælpe med at befæste barnets immunitet mod skrøbeligheder. Bortset fra dette mente nogle læger også, at modermælk er ansvarlig for overlegen Intellekt, som han/hun vokser og bliver fuldt udviklet.

2. praktisk søvn støtte tips til spædbørn. Søvn er afgørende for spædbørn, fordi det har en direkte indvirkning på barnets mentale og fysiske vækst. Nyfødte sove op til 17-18 timer om dagen. Forældre bør forstå, at babyer sover cyklus kunne være temmelig uregelmæssig. Du kan mærke for et par uger, dit barns søvn kan kun sidst fra cirka 30 minutter til 3 timer, og dette kan variere i hele løbet 24. Men ved den sjette uge, du bør se nogle tegn på forbedringer som dit barns søvnmønster bliver mere struktureret. Nyfødte viser tegn på søvnighed gråd eller gnide deres øjne. Nyfødte bør sættes ned til at sove så snart de føler sig søvnige. Hvis du ikke får meget søvn om natten kan det være en god ide at sove, når din baby er i løbet af dagen, hvis muligt.

3. den korrekte måde af badning din nyfødte. Nyfødte babyer har brug for ikke badet på daglig basis. Badning dem to til tre gange om ugen er nok. Bade din baby ved hjælp af svamp bade. Det er bydende nødvendigt i første omgang. Karret badning din baby kan kun ske, når barnets navlestreng falder af at undgå infektion.

4. bevare dit barn optimal hudpleje. Nyfødte babyer har glat og sarte hud. Derfor er det nødvendigt at du bruger produkter, der er specielt lavet til babyer. Men før du køber noget baby produkt, er det bedst at konsultere din børnelæge. De fleste babyer udvikle udslæt fra tid til anden, og dette er helt normalt. Men hvis dit barn virker irriteret af en udslæt eller har feber, bør du straks søge rådgivning fra dit barns læge.

5. Hvornår skal man give barnet medicin. Ligesom alle har andre, Nyfødte babyer undertiden særlige behov, der kræver opmærksomhed. Ved at give din baby medicin, er det vigtigt at du følger råd af dit barns læge. Du skal vide, hvordan man kan give den rigtige dosis ordineret af lægen. Det kan undertiden rådes til at starte babyen med en lille dosis til at sikre, at der er nogen bivirkninger til medicinen.

Oplysningerne i denne artikel er for generel orientering og er ikke ment på nogen måde at erstatte rådgivning fra fagfolk i sundhedsvæsenet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.