Diverse

Ebay pris Guide-en anmeldelse

En af nøglerne til succes på eBay er at foretage grundig research på dit marked. Der er mange programmer og online værktøjer til at hjælpe dig gøre dette, men for nylig San Francisco udgivere ingen stivelse pressen kom ud med en ny trykt bog, at alvorlige eBayers vil finde meget nyttig.

EBay pris Guide af Julia L Wilkinson dækker alle kategorier på eBay.com og i dens 570 + sider med eksempler på priser opnået for mange tusinder af artikler. I hver solen kategori vises omkring 15 varer viser de højeste priser opnået og en anden 15 viser de gennemsnitlige priser.

Ud over priserne er der en nyttig Introduktion til hver kategori, som giver et nyttigt overblik over denne kategori. Og der er et interessant afsnit i slutningen af bogen indeholder lister over eBay fakta. For eksempel de 6 dyreste ting solgt på eBay eller de 50 sælgere med det største antal feedbacks.

Som en person, hvis vigtigste marked ikke er ebay.com men eBay.co.uk jeg oprindeligt spekulerede på, hvordan relevante prisoplysningerne ville være. Men disse dage, vi lever i et globalt marked, og disse dage er det ikke usædvanligt for nogen, som bor i Tyskland eller Det Forenede Kongerige til at købe en vare fra eBay.com.au (Australia) og videresælge det på eBay.com. Potentialet for denne type af International handel vokser hele tiden. Også inkluderet i bogen er en følgesvend CD, der indeholder en demoversion af Hammer Taps dyb analyse softwareprogram, som er et vigtigt redskab for alle seriøse eBay marketingmedarbejder.

Også på cd’en er en e-brochure (og det er et nyt udtryk på mig) kaldet eBay appetitvækker, som beskriver, hvordan du kommer i gang på eBay sælgere vejledningen og The auktion Accelerator, som indeholder lektioner fra nogle af de store Internet virksomheder trænere. Disse bonusser alene er værd købsprisen for bogen

Min eneste bekymring, da jeg første gang så denne bog var, at oplysninger, der hurtigt ville blive forældet. Men forlagene har lanceret et websted på , hvor de vil tilføje opdateringer og andre oplysninger. I øjeblikket hvis du gå til dette websted kan du se en prøve kapitel af bogen og se en fuld liste over indholdet.

I forhold til mange af eBay relaterede emner på tilbyder i øjeblikket mindre end 30 dollar prisseddel for eBay pris Guide synes god værdi for mig. Hvis du er seriøs omkring din eBay business er dette absolut en investering værd at gøre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.