Diverse

Er din Baby klar til potte uddannelse

Du er træt af disse bleskift, er du ikke? Det er så dejligt at være i stand til at få dit barn ud af bleer. Men når det kommer til Pottetræning, timing er alt. Hvis du starter når dit barn er ikke klar, vil det kun tage længere tid. Men hvis du går glip af den rette mulighed, dit barn kan modstå processen mere når du prøve senere. Så, bare hvordan kan du vide hvornår du skal begynde?

Først af alt Glem hvad din mor fortalte dig om har du potte uddannet af den gang du var atten måneder gamle. Hun havde nok bare selv uddannet til at sidde dig på toilettet med jævne mellemrum, der er ikke det samme som at være fuldt potte uddannet. Det er virkelig bedst ikke at selv tænke Pottetræning, indtil dit barn er to. Men for de fleste børn, det rigtige tidspunkt vil ramme engang mellem i alderen mellem to og tre.

Når dit barn er klar til at begynde Pottetræning, vil han vise interesse. Han vil begynde at ønsker at observere dit toilet vaner og vil stille spørgsmål. Forklare, at store folk går til potte i stedet for en ble. Selv hvis det gør dig utilpas, lad dit barn går på toilettet med dig og se. Hvis du har en søn, Sørg for Daddy tager ham til badeværelset med ham, også. Daddy vil sandsynligvis modstå dette, selvom jeg ikke er rigtig sikker på hvorfor, da offentlige toiletter gør offentlig urinering en regelmæssig begivenhed for den gennemsnitlige mand! Der er flere gode historie bøger på markedet om Pottetræning, som du kan begynde at læse ham dit barn på nuværende tidspunkt, at hjælpe med at fremme en interesse i at gå potte. Der er bøger gearet specifikt til drenge og dem rettet mod piger, hvilket er nyttigt.

Et andet godt tegn, dit barn er klar til pottetræning er hans evne til at trække sine bukser op og ned af sig selv. Hvis dit barn har styr på dette trin i dressing, vil pottetræning gå meget mere gnidningsløst.

Et andet vigtigt fysiske tegn på potte uddannelse parathed er den frekvens, hvormed dit barn tisser. Hvis han stadig fugtning hans ble hver halv og time eller så, han er ikke klar. Men hvis han kommer en til to timer mellem våde bleer, så han er i stand til at holde sin urin, som er kritiske for at være virkelig potte uddannet, på alle alderstrin.

Hvis du tror dit barn er klar til Pottetræning, så tjek min artikel i “Mor til mor sandheden om at tage sig af Baby”, hvor jeg skitsere nogle pottetræning strategier designet til at gøre denne udviklingsmæssige hurdle så smertefri som muligt, for dig og den lille en. Du kan afhente denne bog på

Leave a Reply

Your email address will not be published.