Hjemmet

Hvordan budget for hjem forbedringer

Hjem forbedringsprojekter skræmme ofte folk væk. Den typiske boligejer vil tro, at det vil koste tusindvis af dollars til at remodel et værelse, da de ofte mangler færdigheder til at gøre arbejdet selv. De føler også, at projektet er for dyrt da mange materialer og værktøjer er nødvendige.

Hjem forbedring har tværtimod ikke at være dyre overhovedet. Selvfølgelig hvis du leje en entreprenør eller underleverandør til at gøre job, du vil betale en formue, men hvis du har tålmodighed og evnen til at læse og følge anvisningerne så du kan remodel et helt rum i dit hjem for mindre end hundrede dollars. Naturligvis vil dette afhænge af typen ombygninger, du vil opnå og din definition af remodeling. Hvis du mener, at maleriet anses et rum for “remodeling” derefter dine omkostninger vil være billig. Hvis du vil udvide et værelse eller redesign det vil derefter dine omkostninger stige. Så for at hjælpe dig med at spare penge, vil du nødt til at beslutte, hvilken type af remodeling så du bliver nødt til at kontrast og sammenligne materialer.

Før du starter processen med at forbedre dit hjem, skal du sætte et budget og en plan for at komme i gang. Du bliver nødt til at overveje forskellige begreber når overvejer og planlægning hjem forbedring. For eksempel, agter de at male dit hjem? Agter de at flise dit hjem? Vil du tæppe og/eller hårdt træ i dit hjem? Hvor mange værelser du planlægger at remodel? Hvilket materiale vil du brug for? Hvor meget materiale skal du?

Stille spørgsmål er en del analyse og planlægning for home forbedring. En af de bedste værktøjer til at have når man overvejer hjem forbedring at vide, hvad du kan lide og vide, hvad du ønsker. Når jeg forbedre mit hjem, er den første ting, jeg ønsker at gøre at strejfe omkring min hjerne til at søge efter mine favoritter og hvad begejstrer og appellerer til mig. Således, når jeg går til hjem forbedring butikker har jeg allerede i tankerne, hvad jeg har tænkt mig at købe, således dette afslapper min søgen efter at forbedre mit hjem.

Hvis du mangler penge til at forbedre dit hjem og derefter indstille et budget vil hjælpe dig få hvad du ønsker samt spare dig penge. Du kan endda overveje at købe materialer og værktøjer for hjem forbedring på de butikker, der tilbyder rabatter og/eller køb med ingen betalinger indtil en bestemt dato. Dette begreb vil give dig tid murer til at få dit hjem forbedret samtidig spare penge til payoff forbedring materialer og værktøjer. Hvis du har mere end én hardware eller tømmer butikken, derefter kigge efter de bedste mulige tilbud. Undertiden hvis du køber hos en lokal isenkræmmer i stedet for en store brand navn, vil du muligvis kunne arbejde ud en nice deal.

Desværre, mange mennesker gå til sekundære boliglån, dvs. hjem ansvarlig lånekapital, at forbedre deres hjem. At få lån fra långivere fører ofte til gæld, og sekundære boliglån til forbedring fører kun til at afbetale dit hjem to gange. Dermed undgå de høje renter og lån betalinger og lære at budgettet til at forbedre dit hjem. Det kan tage dig længere tid til at gøre disse hjem forbedringer, men det giver dig mindre stress og vil hjælpe med at holde dig ud af gæld.

Lad mig give dig et samlet overblik af hvad et værelse kan koste dig for reparationer. Sige du ønsker at male et værelse i dit hjem. Skal du gips, sealere, primer, maling, fortynder, skrabere, skruetrækker, maling åbning (ofte kommer med købet maling), patches, pensler, bakken og så videre. Nu kan du tror det vil koste dig en formue for at forbedre dit hjem, men tværtimod er forkert.

Maling og værktøjer koster mest, mens de andre elementer vil koste mindre. Primer, sealere og gips kunne koste omkring femten dollars hvis du gå til den rigtige butik.

Fortynder, bakker, pensler og skruetrækker vil koste omkring femten hvis du besøger den rigtige butik. Således bør patches købes med en gips kit, som vil spare dig et par øre. Maling vil koste omkring tyve per kan, afhængigt af typen af maling købt. Derfor, for omkring hundrede bukke kan du remodel et værelse i dit hjem uden at ansætte nogen til at gøre jobbet giver du følger instruktionerne.

Hvad med badeværelset? Kan du remodel område på en budgetplan? Det vil afhænge af størrelsen af området en type af remodeling men hvis du ønsker at flise dit badeværelse og male væggene kunne du få arbejdet gjort for omkring hundrede bukke give eller tage et par dollars. Hvis du besøger de rigtige butikker og ved hvad du gør, kan du remodel et lille badeværelse eller medium til omkring halvtreds dollars.

Læring til budget og plan kan hjælpe dig med at omforme hele dit hjem (hvis hjem er i god stilling) for et par hundrede dollars. Derudover vil gør arbejdet selv spare dig tusindvis af dollars.

Leave a Reply

Your email address will not be published.